Customer Succes Manager

Wie zijn wij?

Bij Nixon Digital Services helpen we multinationals zoals FrieslandCampina en IKEA om meer grip te krijgen op hun complexe digitale omgevingen. Hiervoor hebben wij een SaaS (Software as a Service) platform ontwikkeld
welke deze bedrijven helpt. Denk hierbij aan het controleren of het privacy beleid goed geïmplementeerd is op hun websites of dat de SSL-certificaten tijdig vernieuwd zijn. We zijn een jong en klein bedrijf dat snel groeit en werkt aan een ambitieus platform dat onze klanten verder helpt in hun digitale maturity.

Wat ga je doen?

Als Customer Succes Manager bij Nixon Digital services ga je, samen met het team, de klant begeleiden in het gebruik van het Nixon Platform. Het is belangrijk dat je met onze klant een band aangaat op basis van inhoudelijke interesse. Denk hierbij aan compliance en privacy issues en hoe het platform gebruikt kan worden om deze issues te verhelpen.

 

Samen met de klant ga je de wensen in kaart brengen. Dit doe je door workshops met de klant te organiseren. Deze wensen zul je vertalen naar onze dienstverlening en het platform. Wensen die nog niet helemaal aansluiten op het platform zul je vertalen naar requirements. Tijdens de roadmap planning zul jij de klant vertegenwoordigen en de requirements met je collega’s overleggen. Het belangrijk dat je de klant uitdaagt en laat meedenken over nieuwe functionaliteiten voor het product. Naast het begeleiden van de klanten is jouw eigen inbreng en creativiteit enorm van belang.

 

Je komt terecht in een klein team van 10 collega’s. Van dit team is het grootste gedeelte bezig met het ontwikkelen van het platform.  Het directe team bestaat uit Sjoerd (Product Owner), Marcel (Product Specialist en founder) en Ruud (Customer Succes Manager). Met dit team werk je op dagelijkse basis intensief samen.

Een dag in het leven van een Customer Succes Manager

8.30 Een bakkie koffie (of thee 😊) en je bekijkt het planboard zoals afgesproken tijdens de ‘Keek op de Week’ sessie gisteren (maandag). Je ziet dat er morgen een workshop gepland staat met een klant en gaat die deze ochtend voorbereiden.

9.00 Daily stand-up met het international development team (15 min).

9.15 Start met voorbereiding klant workshop.

11:00 Doornemen agenda en actieplan voor workshop met onze Product Owner.

12.00 Heerlijke lunch in de kantine in Alkmaar met verse soep

13.00 Overleg met de UX’er en Product Owner over het nieuw te bouwen compliance dashboard in het Nixon platform

13.30 Start met voorbereiden workshop met klant over nieuw te bouwen compliance dashboard

15.00 Sessie met de UX’er, Product Owner en Product Specialist (tevens founder van Nixon)

16.00 Plannen van de werkzaamheden als gevolg van feedback uit de workshop

16.30 Input leveren voor offerte nieuwe klant

17.00 Potje racen in de race simulator op de 3de verdieping

Wie zoeken wij?

Je vindt het leuk om met huidige en potentiële klanten workshops te organiseren. Deze workshops heb je goed voorbereid voor het optimale resultaat. Je haalt energie uit het uitpluizen van complexe privacy en compliance cases. Idealiter heb je al kennis van deze complexe onderwerpen. Wij zijn een start-up; dit betekent dat er voor veel processen nog geen vaste structuur is. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten gaan en in deze
processen zelf structuur aan kunt brengen. Het is voor ons belangrijk dat je pro-actief bent ingesteld en een hands-on mentaliteit hebt. Last but not least, zien wij graag iemand die graag in een team werkt.
 
Teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel. If you want to go fast, go alone; if you want to go further, you together.

Waarom werken wij bij Nixon Digital Services?

 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Ruimte voor jouw creatieve ideeën
 • Innovatieve en internationale werkomgeving
 • Gezellige borrels & andere team events (desnoods online)
 • Marktconform salaris
 • Internet & Telefoonvergoeding
 • Heerlijke lunch op ons kantoor in Alkmaar
 • Je bent onderdeel van een snelgroeiende start-up
 • Je draagt bij aan een veiligere online wereld

Vereisten

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met Customer Succes
 • Kennis van privacy en compliance issues
 • Communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels (C2)

Interested? What to do next?

Please contact Sjoerd Heddema (sjoerd@nixon.nl) to find out whether you will be the one that we are looking for. In your email, please include your CV and motivation letter. We are looking forward to hearing from you!

Business Lead Nixon Digital Services Sjoerd Heddema